Salming Trail Challenge

Salming Trail Challenge är tillbaka! Välkomna att delta i Salming Trail Challenge - ett ypperligt tillfälle att träningstävla mot dig själv och andra. Vår Challenge är för både motionärer och elit! Banan kommer att vara densamma under tävlingsperioden vilket gör att du kan se din förbättring, samtidigt som du får möjlighet att möta naturens olika karaktär under året. Man väljer i förväg ett eller två varv kring banan, 6 eller 12 km. Notera att du kan vara med på alla gånger likaväl som vid ett tillfälle och byta distans mellan tillfällena! När du kommer i mål severas det fika av Niklas!

Niklas är med vid varje tillfälle och serverar egengjord fika i form av energimuffin och kaffe. Recept hittar du i vårt nyhetsmail efter varje challenge. Han ger också möjligheten att köpa kosttillskott och annat hämmande för din träning på plats!

Poängsystem
Varje deltagare får 5st poäng vid genomfört lopp, oavsett längd och vinnaren ges ytterligare 10 poäng och sedan ner till 1 poäng för placering nr. 10. Utöver detta kommer vi att ge poäng via en skala till de som förbättrat sig mest. På detta sätt hoppas vi att alla skall ha en chans att vinna den totala utmaningen.. Vinnaren kommer koras efter den sista deltävlingen!

Med appen RaceONE ser ni er tid och resultatlistor direkt i telefonen! Det är inte ett krav att använda den men vi rekommenderar dig att testa. Ladda ner RaceONE i Appstore eller Playbutik.

Priser kommer efter varje deltävling att lottas ut av våra sponsorer och partners.

OBS! Det är begränsat med parkeringsplatser så samåk gärna i så stor utsträckning som möjligt. Använd gärna Multisport community på facebook och ordna samåkning!

Du ges vid varje tillfälle dessutom möjlighet att testspringa Salmings Trailskor.

Salming Trail Challenge kläder
Du har möjligheten att köpa till våra nya Salming Trail Challenge kläder! De levereras vid varje tävlings tillfälle, samt kommer att finns att köpa på plats. Vi har tagit fram en funktions-t-shirt, mössa och buff, beställning via vår webshop när du anmäler dig, eller på plats!

U20
Vi har öppnat en ungdomsklass där du som är under 20 år kan anmäla dig till loppet för 100:-
 

Anmälan

  • Betalning med kort via vår betaltjänst, tryck på knappen nedan!

När

  1. Lördag 30 september Premiär Trail
  2. Söndag 29 oktober Höst Trail
  3. Söndag 3 december Special Edition Trail, 8.5 km trail
  4. Söndag 28 januari Salming Dark Trail, start 17:00, samling 16:30
  5. Söndag 25 februari Winter Trail
  6. Söndag 25 mars Turnaround Trail, vi kör banan tvärtom
  7. Söndag 29 april Final Trail  *** INSTÄLLD ***
Start 10:00 (OBS! 28/1 är starten 17:00!)
Samling senast 9:30 för information och nummerlappsutdelning (OBS! 28/1 samling 16:30)
Bana 6 km eller 12 km
Pris 150:- /gång
Var Sandsjön i Sandsjöbacka mot Lindome, se kartor nedan

Max antal deltagare per deltävling är 100 st.