Om oss

Multisport XC är till för dig som gillar att vara aktiv inom olika sporter som till exempel löpning, cykling, mtb, simning, skidor och andra upplevelsesporter och äventyr. Passar utmärkt för dig som gillar att dela glädje och gemenskap med andra männsikor.

Multisport XC fungerar dels som ett Community och sportclub för aktiva männsikor för att skapa nya träningsmöjligheter, möten och upplevelser mellan människor. Multisport XC  har även som mål att arrangera egna arrangemang, både själva och med partners. Detta i form av  lopp, träningsresor och andra event och upplevelser.

Medlemskap i sportcluben (OBS: Under bearbetning) kostar ingenting och vill man tävla under namnet Multisport XC går det bra, bara man informerar oss om det, samt delar med sig av händelsen. Den som tävlar skall givetvis följa gällande regler och uppträda sportsligt och korrekt. Önskar man att köpa Multisport XC tränigströjor är det bara att maila och beställa detta
(info@multisportxc.se).

Gilla gärna vår Facebooksida och se om du kan få med dig några fler, eller dela med dig av tränignspass eller upplevelser du gjort för att inspirera andra och tipsa gärna om event, tävlingar och produkter m.m.

Gilla oss på Facebook!